A pattanásokra jó a sperma?
Jaaaaaj rosszat linkeltem szóval ehhez :
Itt egy cikk
"Bőrápoló sperma
2006. június 09. 17:22
A sperma kifejezetten jót tesz a bőrnek - legalábbis így reklámozza spermával kevert arckémét egy norvég szépségápolási cég.
- Még életemben nem láttam ilyet, pedig 20 éve dolgozom a szakmában. Ettől a krémtől két hét alatt feszesebb és simább lesz a bőr - jelentette ki az oslói Bőrgyógyászati Klinika egyik vezető orvosa, aki bevállalta, hogy személyesen próbálja ki az egyik norvég szépségápolási termékeket forgalmazó cég új arckrémét.
Az új öregedés-gátló arckrém néhány hete került a piacra, és állítólag csodákat művel. Az azonban általános döbbenetet eredményezett, amikor a termék előállítói bevallották: a csodaszer, amely pillanatok alatt bababőrré változtatja az idősödő, ráncos arcot, nem más, mint egyszerű sperma."
de már nem 1x volt belinkelve...De ezeka cikkek a neten...szóval...olvastam én már különbnél különb dolgokat..például most erről a H1N1 vírusról, hogy a védőoltásban csipek vannak meg hasonló...sok hülyeség...amit az emberek vagy elhisznek, vagy nem...vagy az szívja meg aki elhiszi, vagy az aki nem. ha szerinted a sperma jó a pattanásokra, próbáld ki, és ha tényleg jó akkor majd ajánld másokanak.De én ameddig nem látom, hogy Összetevők:ondó vagy hasonló kifejezések, addig én nem vitatkozom. Ha van benne van, s ha nincs nincs.. Nekem beválnak az arctisztító krémek. És ha kiderül hogy a sperma jó, akkor se fogok odaállítani a páromhoz, hogy szia szivem nem vered ki? kijött egy pattanásom..
ezt az értelmiséget
tudjátok a krém és a sima nyers g*ci egészen más XD
az egy dolog hogy tartalmaz (bár szerintem amúgy nem tartalmaz) a krém spermát de az mellett más dolgok is vannak XD gondolkozzatok már
Mentem legyetek csendben, mert fejetekre verek rendesen!
Hehehe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!