Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A pattanásokra jó a sperma?

A pattanásokra jó a sperma?

Figyelt kérdés
2009. aug. 9. 00:05
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
82%

Jaaaaaj rosszat linkeltem szóval ehhez :

[link]

2009. aug. 11. 23:14
 42/53 anonim ***** válasza:
82%
teljesen mindegy hogy használ -e vagy nem mert látszik hogy aki kérdezte csupán viccböl tette csak megkell nézni a kommentárjait jo akor majd kiprobálom a hajamra .. nahperszee
2009. aug. 24. 19:10
 43/53 anonim ***** válasza:
74%

wazze :D

próbáld ki :S

2009. aug. 28. 00:19
 44/53 anonim ***** válasza:
85%
Hát most biztos fordult már elő mással is, de ha csak az államra folyik is ki csípi meg ki pattog tőle! DE biztos jó a pattanásokra istenem! De minek kérdezed? Próbáld ki, végülis ha nincsen pánzed olcsóbb, mint a BŐRGYÓGYÁSZ(!!!!!) álltal felírt krémek!
2009. szept. 3. 20:01
 45/53 anonim válasza:
63%

Itt egy cikk

"Bőrápoló sperma

2006. június 09. 17:22

A sperma kifejezetten jót tesz a bőrnek - legalábbis így reklámozza spermával kevert arckémét egy norvég szépségápolási cég.

- Még életemben nem láttam ilyet, pedig 20 éve dolgozom a szakmában. Ettől a krémtől két hét alatt feszesebb és simább lesz a bőr - jelentette ki az oslói Bőrgyógyászati Klinika egyik vezető orvosa, aki bevállalta, hogy személyesen próbálja ki az egyik norvég szépségápolási termékeket forgalmazó cég új arckrémét.

Az új öregedés-gátló arckrém néhány hete került a piacra, és állítólag csodákat művel. Az azonban általános döbbenetet eredményezett, amikor a termék előállítói bevallották: a csodaszer, amely pillanatok alatt bababőrré változtatja az idősödő, ráncos arcot, nem más, mint egyszerű sperma."

de már nem 1x volt belinkelve...De ezeka cikkek a neten...szóval...olvastam én már különbnél különb dolgokat..például most erről a H1N1 vírusról, hogy a védőoltásban csipek vannak meg hasonló...sok hülyeség...amit az emberek vagy elhisznek, vagy nem...vagy az szívja meg aki elhiszi, vagy az aki nem. ha szerinted a sperma jó a pattanásokra, próbáld ki, és ha tényleg jó akkor majd ajánld másokanak.De én ameddig nem látom, hogy Összetevők:ondó vagy hasonló kifejezések, addig én nem vitatkozom. Ha van benne van, s ha nincs nincs.. Nekem beválnak az arctisztító krémek. És ha kiderül hogy a sperma jó, akkor se fogok odaállítani a páromhoz, hogy szia szivem nem vered ki? kijött egy pattanásom..

2009. dec. 14. 14:33
 46/53 anonim válasza:
100%
ikább a nyelvedre spricceltess mint az arcodra mert sok benne a finom vitamin :)
2010. jan. 2. 12:51
 47/53 anonim válasza:
69%

ezt az értelmiséget

tudjátok a krém és a sima nyers g*ci egészen más XD

az egy dolog hogy tartalmaz (bár szerintem amúgy nem tartalmaz) a krém spermát de az mellett más dolgok is vannak XD gondolkozzatok már

2010. márc. 31. 16:31
 48/53 anonim válasza:
76%
csak ha lenyeled minden nap a kötelelző adagot
2010. máj. 11. 09:17
 49/53 anonim válasza:
100%
persze hogy jó édes kicsikém plusszban még egy kis vizelet is jöhet enyhe fekáliadarabokkal (vogy egyszerüen csak vegyél arcradírt)...
2010. jún. 25. 09:29
 50/53 anonim ***** válasza:
100%

Mentem legyetek csendben, mert fejetekre verek rendesen!

Hehehe!

2010. jún. 27. 13:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!