Mit várnak el egy fodrásztanulótól?
24 éves vagyok, pályát módosítok.Első sorban fodrászokhoz intézem a kérdésem, mi az amit egy fodrásztanulótól elvárnak?
Még egy kérdés, hogyan tartsam karban a babafejemet. Hogy őrizzem meg a jó állapotát?
Nem tudom, mire vagy konkrétan kíváncsi?
Elvárják, hogy igyekezz, hogy akarj tanulni, hogy bejárj az órákra, hogy gondoskodj modellekről, akiken gyakorolni tudsz. De ez minden helyen így van. A babafej: ha úgy használod, ahogy kell, akkor nem lesz semmi baja. Mire gondolsz, miben menne tönkre?
Babafej: esetleg, hogy kiszárad a haja a samponozástól, balzsamozzam? Azt már tudom, hogy csak hideg vizezni szabad.
Figyelek, a keze alá dolgozom, bár csak most kezdtem pár napja, még nem tudom minden gondolatát, de egy másik tanulója, már 1 éve nála van, és kicsit irigylem, mintha már gondolatolvasója lenne... Takarítani takarítok, de nagyon magam nem merek neki állni semminek, még is csak az ő üzlete, mindig várom az utasításait, de lehet magamtól is kéne cselekednem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!