A henna hajszínező milyen sokáig marad rajta a hajon?
Figyelt kérdés
Nekem középbarna szinű hajam van és egy kicsit szeretném sötétebre beszinezni a töredezett hajszálak miatt, mennyi idő után kopna le egyenletesen?2008. máj. 20. 19:12
1/5 anonim válasza:
Volt hennával színezve a hajam, nekem három hajmosás után az eredeti hajszínem nézett vissza a tükörből... Szóval nem túl gazdaságos, lévén elég drága azért a hennafesték. :P Töredezett hajszálakra jobb megoldás az olló! :)
2/5 anonim válasza:
Sajnos azt kell mondanom, hogy a hennás hajfestés nem a legjobb. Egyrészt nagyon hamar kikopik, nekem kb. egy hétig tartott a színe, és ráadásul alig fog. Ha szőke vagy, tudsz sötétíteni vele, de nekem pl. középbarna hajam van és a vörös henna egyáltalán nem fogta meg. És ráadásul nem is fog egyenletesen, és utána nem nagyon tanácsos hagyományos hajfestékkel festeni, mert azt is le fogja dobni.
3/5 anonim válasza:
A natúr henna hajfesték, tehát nem a hennás(azaz csak henna tartalmú) nagyon sokáig megmarad a hajon. A színe fokozatosan halványodik és nem lesz csúnya lenövés mint a normál hajfestésnél. Ha hajat festesz csak natúr hennát használj, mivel ami csak tartalmaz hennát az nem sokkal jobb mint a sima hajfestékek.
4/5 anonim válasza:
Utolsó, tudnál ajánlani natúr hennafestéket?
5/5 anonim válasza:
en az antalvali.hu oldalrol rendelek henna port ( nem hennásat ..!) 2 nap alatt megjon , lassan kopik a hajbol,nem latszodik a lenoves , taplalja a hajad ,erosebbe fenyesebbe teszi ,gyorsabban bo tole es nem is draga :) csak ajanlani tudo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!