Nagyon erősen fedő alapozók? Sos
Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 16:56
1/9 anonim válasza:
Sokaknak nem, de nekem az Avon bejött. A legtöbben a Maybellinet ajánlják, akit megkérdeztem mind azt használt, én még nem próbáltam. Esetleg próbáld ki a Garnier színezett hidratálókrémjét.(BB-krém)
2/9 anonim válasza:
Ne csinálj magadból élettelen porcelánbabát, mert nagyon visszatetsző. Inkább a problémás részeket fedd le korrektorral, majd púderezd ki magad. De ha tényleg maszk hatású alapozót keresel, arra ott a Soliteint.
3/9 anonim válasza:
A Soliteint alapozó egyáltalán nem maszk hatású csak a megfelelő színűt kéne használni talán.
Az essencenek van szerintem jól fedő alapozója a Stay all day. [link]
4/9 anonim válasza:
A Soliteint nem maszkhatású? Nálunk az igénytelen feketevirágok használtak ilyet a suliban, mind a Soliteintre esküdtek.
5/9 anonim válasza:
Az igénytelen lányok 2kg-ot fel is raknak maguknak :) bármelyik alapozóból lehet maszkhatású ha sokat tesznek!
6/9 anonim válasza:
MAC studio fix 2 rétegben tuti siker.
7/9 anonim válasza:
Nekem is a MAC alapozója jön be. Az ilyen Essence meg Avon alapozók nem fedik el a hatalmas vörös foltokat az arcomon. Azok inkább kisebb bőrhibákra jók.
Meg amúgy a Vichy Dermablendje is jó.
8/9 A kérdező kommentje:
És MAC melyikfajta?:) Body and face vagy másik?
2012. okt. 17. 19:39
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!