A szinezett hidratáló krémet rossmannba is lehet kapni? és ezekből a krémekből is több árnyalat van? Mennyibe kerülnek? Púderrel lehet foxálni?
Köszönöm a választ:)
Eddig alapozót használtam de kiszeretném próbáni ezt a szinezett hidratáló krémet.:) T vonalba problémásabb a bőrőm. Melyiket ajánljátok? És Mennyire fed?
Kevésbé fed, mint az alapozót. Leginkább egységesíti a bőrt, természetes alapot ad. Igazából nem lehet látni, hogy használtál színezett hidratálót, mert összeolvad a bőröd színével és nem lesz olyan tökéletes a hatása, mint ha alapozót használnál. Hétköznapokra szerintem jó dolog, alapozó helyett. :)
Púderrel lehet fixálni, így tartósabb lesz. Az ára változó, attól függ, hogy milyen márkájút veszel.
Tudtommal Essence csak Müllerben kapható. Én azt használom.
De lehet kapni már lassan minden márkából BB krémet, Nivea, Garnier, Eveline... Garnierről mindenki csak rosszat mondott eddig, szóval azt nem ajánlom. A másik kettő még új, nem próbáltam. Lehet ilyesmiket neten is rendelni. [link] Mondjuk én ezeket inkább ebayről szoktam, olcsóbb. Holika BB is nagyon jó. Ebayről az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!