Milyen a színezett hidratáló krém?
Figyelt kérdés
Olyasmi mint az alapozó? Hol lehet kapni és kb mennyiért?2012. okt. 6. 14:22
1/5 anonim válasza:
Igen, annyi különbséggel, hogy nem leszel tőle pattanásos.
Dm-Rossmann.
2/5 anonim válasza:
olyan, csak kevésbé fed, de egységesíti egy kicsit az arcod színét. de azért fog rendesen, szóval fehér garbó mellé nem ajánlom...
garniernek van viszonylag olcsón, DM, Rossamann, meg hipermarketekben lehet kapni. Nem emlékszem mennyi volt, de kb 1000 és 1500 között.
3/5 A kérdező kommentje:
T vonalba eléggé problémás a bőrőm. Szerintetek megfelelő lesz? Mennyire fed?
2012. okt. 6. 14:26
4/5 anonim válasza:
Igen,olyasmi mint egy alapozó, csak nem érzed olyan nehéznek az arcodon,hagyja lélegezni a bőröd, és emelett még hidratál is.Viszont a fedése valamivel gyengébb egy alapozóénál.Sok fajta van,sok márkától,én az essence pure skin színezet hidratálóját használom,nekem bevált,de mindenkinek más a bőre:)Persze van más márkától is pl.:
5/5 anonim válasza:
Én dm-ben veszem a saját márkás baleát. Nekem nagyon bevált. Fed, de pl fel lehet kenni rendesen, nem kell hozzá ecset, olyan, mint egy krém. És nem marad foltos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!