Tetováltatás után, normális ha fólia cserénél festékes a fólia?
A fólia csak rosszat tesz neki, mert befülled alatta, és az izzadtság nem jó. Első két nap ne mosd, legfeljebb vizezd be a kezed és úgy, utána zuhannyal lemoshatod kicsit, de előtte se árt bekenni bepantennel.
Az, hogy tintás a fólia, több oka lehet, nem baj,akkor baj, ha nagyon tintás.
igen, fürdeni nem szabad úgy egy hónapig vele, zuhany ajánlott, hogy ne vizezd fel a tetoválást.
nem baj, első pár napban (nekem 3-4 napig volt) "tintás" a fólia.
én csak akkor fóliáztam le, ha mentem valahova, vagy alváshoz.
ha otthon vagy kend le, nem muszály fóliázni mindig. de a krém az ne álljon rajt vastagon, mert az sem jó neki.
idővel lesznek majd kis darabkák is rajta, az meg a gyógyulás utolsó fázisa már :)
Normális, hogy az első 1-2 napban távozik a felesleges festék, viszont minél hamarabb szerezd be a Bepanthent, mert az hámosít és fertőtlenít, míg a sima krém feláztathatja.
Fóliázás alatt nagyon vékonyan szabad csak bekenni a Bepanthennel, és amilyen gyakran tudod, cseréld a fóliát. 3 nap után már nem kell fóliáznod, de vékonyan kend továbbra is Bepanthennel, amíg le nem jön egy vékonyka bőrréteg. Utána már elég a hidratáló testápoló krémmel ápolnod, ne hagyd kiszáradni.
Zuhanyozás során rövidebb ideig érheti víz, csak vigyázz, fel ne ázzon.
Egy tetováló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!