Mit csináljak arcpirulás ellen, van olyan krém amivel kezelhető, vagy műtét, vagy valami?
Figyelt kérdés
Egyszerűen már nem bírom idegekkel, így nem lehet élni, mindig elpirulok szinte, pl.:napfény, kis idegesség, lány közelsége, meleg. stb. Légyszi akinek hasonló gondja van, és segített rajt valami az írjon!2012. okt. 9. 21:29
1/3 anonim válasza:
én is hasonló cipőben járok. Gyűlölöm, hogy mindig piros a fejem...de ez van..el kell fogadni:) mert szerintem nincs rá semmiféle krém meg műteni se hiszem hogy lehet...(15/L)
2/3 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nincs igazam de sztem egy lánynál elviselhetőbb, mert ő ha elpirul, az aranyos, de ha egy fiú az olyan cs*cska meg b*zi meg stb stb. 17/F
2012. okt. 10. 15:31
3/3 anonim válasza:
*első vagyok
hát nemtudom, szerintem meg aranyos ha egy fiú elpirul..:D nekem tök bejön:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!