Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan egyenesítsem ki a...

Hogyan egyenesítsem ki a hajam hajvasaló nélkül? És hogyan száríthatom befelé a végét, mert állandóan kifele áll, ha kis időre sikerül kiegyenesíteni?

Figyelt kérdés
Olyan hogy a vége begöndörödik ilyen "csigába",és a teteje meg egyenes.1 ideig vasaltam, de teljesen tönkretette a végét,és másnapra még jobban "becsigásodott" a vasalástól.Sztem azért,mert elvékonyodott a vége.Eddig még a fodrász se tudta kiegyeneíteni fél óránál tovább:(
2009. aug. 5. 18:42
 1/4 anonim ***** válasza:
51%
Gliss Kur Asia Straight sampon
2009. aug. 5. 19:18
 2/4 anonim ***** válasza:
73%

Én is vasaltam eddig, de a fenékis érő hajam mindenhol tördezett:Sszóval ahhoz h ne klegyen töredezett le kéne vágni vállig érőre:Sde imádoim a hajam és mindenki szerint gyönyörű meg minden.mostmár nem vasalom, mert hagyom behullámosodni és így se rossz.

De amúgy a kérdésre válaszolva vannak kifejezetten erre való samponok, a sima hajért.Nem tudom, emnnyire hatásosak,m majd én is kipróbálom, hisz egy próbát megér.:D

2009. aug. 5. 19:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok..

Amit írtam az egyenesítő sapmon van belőle balzsam és hajpakolás is 1ik barátnőm csak a sampont használja és neki jó..egy próbát téll megér..:P

2009. aug. 5. 19:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi hogy írtaok,és ki fogom próbálni őket, és majd megmondomm hogy használtak e :D
2009. aug. 5. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!