Hogy véditek a hajatok hajhullás, töredezés és szálkásodás ellen?
Figyelt kérdés
Szeretném,ha szép, hosszú hajam lenne most kb vállam alá ér,de kezdi a fenti tüneteket mutatni,de sajnos mindig így járok.. Pedig régebben mindig rövidre vágattam,hogy erősődjön a hajam..2012. okt. 5. 20:40
1/4 anonim válasza:
Nem vasalom, nem használok 10 féle hajápolót csak hajsampont teszek rá, balzsamot sem és nem is szárítom, este mosok hajat és hagyom magától száradni, néha teszek rá egy kis Kallos hajvégápoló olajat, de az sem fontos.
2/4 anonim válasza:
Mosás előtt bekenem kókuszolajjal, majd megmosom SLS mentes Alverde samponnal és szilikonmentes balzsamot használok. Múltkor épp erről beszéltem egy fodrásszal és azt mondta, hogy egy jó samponnal és balzsammal nem is kéne semmilyen más hajápolót használni, főleg ezeket a bolti pakolásokat nem. Bár az olajos pakolást kifejezetten támogatta :D
3/4 A kérdező kommentje:
Nem használok semmit, csak simán Baba sampont zsíroshajra...
Fogalmam sincs mi mire való, épp ezért kérdeztem ki, mit használ.
2012. okt. 6. 20:45
4/4 A kérdező kommentje:
Ja, annak vagyok a híve, hogy száradjon magától a hajam,
2012. okt. 6. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!