Új hajstílust szeretnék! (? )
Szóval valami új fazont szeretnék, de nem tudom, hogy milyet. Lapockáig érő, nagyon dús, enyhén hullámos, természetes vörös színű hajam van. Volt ilyen homlokon levő frufrum, de most épp lenövesztem, a szemem aláig ér. Nem szeretnék túl rövid hajat. Olyan kéne, amivel nem kell sokat pepecselni reggelente, nem kell vasalgatni meg beállítgatni, napközben nem megy szét. Nagyon zavar, hogy a frufrum nem áll jól most épp, mert hosszacska, de nem eléggé és hajráffal kell járnom állandóan. :/ Felköthető hosszúságú legyen, be is fonható, mert kosárlabdázok. Olyan fiús-nőies alakom van, szóval olyan sportos. (széles váll, de azért nem annyira) :D Lazán, de mégis enyhén elegánsan öltözködök. Az arcom olyan ovális-kerek-szögletes keverék, vagy mi. :D Légyszi segítsetek, mert már teljesen elkeseredtem, hogy mindig egy csomóba felkötöm a fejem tetejére, vagy simán kiengedem.
Köszönöm! :) 15/L
Nos, mivel nem látlak, ezért nemigazán tudom megmondani, h mi állna jól neked. de itt egy oldal : [link]
nekem sokat segített, tényleg, remélem neked is hasznodra válik. arról írnak h hogyan választhatod ki a megfelelő formát, és egyéb hasznos tanácsokat is olvashatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!