Elrontottam a hajam! Mit ajánlanátok?
Szóval a hajamat befestettem 1 éve szőkére/fehér festék volt/, van 1 éves barna lenövésem. Ma színezővel befestettem, ezüst színűvel, az eredeti hajamat nem fogta be, de a többit, a sárgásfehéres hajamból lilát csinált. Fele barna, fele lila:| Így még utcára se mennék ki. Valami ötlet, hogy most mit csináljak? Egyébként szép aranyszőkét szerettem volna, vagy ha azt nem, akk max hirtelenszőkét:|
Most mit csináljak a hajammal? :$
Ööö.. én amjd írok neked.. szőke akarsz lenni? mert ha igen akkor szívasd le. szerintem elöbb mindenhol a tövét.. aztán azt mosd le és utána a lilát.. ugy talán egyenletes lessz.. 12%ossal..
Én helyedben most befesteném barnára, de ez csak személyes vélemény ráadásul úgy mondok milyen véleményt hogy én 1 szer szöke 1 szer barna vagyok, szóval nem tudom hogy állsz a barnával.
nah szóval vissza térve a szökére.. ha leszivattad akkor mehet rá a majdnem fehér festék.. hátha befogja.. mondjuk sz.tem sárga lessz ..de több festés után csak csak..
nem akarok leszivatni, az naon tönkrerakja, meg barnán olyan a hajam mint a felmosórongy, esetleg egy 24 mosásos bemosótól nem lenne jó, valamilyen szín, ami meg is fogja rendesen? de melyik?
mert a nem bemosó, a sima fehér hajfestéktől az alap hajam egyből fehér szokott lenni, viszont az tönkreteszi megint.
LOL :D akkor te is bajlódtál vele.. :D Én elsem merek menni a fodrászhoz , lefog b*szni :D
-- A 4* leszivatott fejü voltam -- :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!