Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel mossam le a ricinusolajat?

Mivel mossam le a ricinusolajat?

Figyelt kérdés

Nekem eddig nagyon bejön, a szempilláimra is használom, a hajamat rettenetesen puhává teszi, sőt, a korpásodásom és a fejbőr-viszketésem is lemúlt, mindössze egy problémám van vele: nem tudom elég alaposan kimosni. Szagos marad, és olajos tapintású. Milyen samponnal tudnám a leghatékonyabban kimosni, hogy lehetőleg ne mossam le a fél fejbőrömet? Vagy hígítsam valamivel? (A tojássárgájás verzió bejött, de úgy is nehéz volt kimosni.) Van valami kifejezett zsír(olaj)oldó sampon? Vagy használjak zsíros hajra való sampont, hogy kihozza?

Segítsetek, mert szeretném használni, de ha nem tudom elég jól kimosni, akkor bűzleni fog az egész fejem...

Köszönöm előre is :)

2012. okt. 3. 18:19
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ezt a felcsatolós technikát kipróbálom mindenképp. :) Köszi a tippet!
2012. okt. 6. 14:47
 12/12 anonim válasza:
49%
Én úgy csinálom,hogy este felkenem, befolpackozom rátekerek egy törölközőt és reggelig hagyom. Aztán reggel elmegyek zuhanyozni, először melleg vízzel alaposan kiöblítem, aztán baba samponnal kétszer alaposan megmosom a hajam. Az illatát nem lehet kiűzni hajmosás alatt...először engem is zavart,de egyre többet szagolgatom, és olyan ápolttá vált az illata is.
2012. okt. 8. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!