Tudom hogy a kamaszkor patanásokkal jár,15éves fiu vagyok! Milyen krémmel lehet megakadályozni, vagy esetleg valami jó házi receptet alkalmazni?
Figyelt kérdés
LÁNYOKNAK : nem zavar ha egy fiunak eléggé patanásos az arca? Nem ciki?2009. aug. 4. 11:30
11/12 anonim válasza:
Én is mézet rakok rá.Eltünteti a pattanást és puha lesz tőle az arcsód.Ere még nagyon pénzt se kel költeni és legalább tudod mit kensz az arcodra.
12/12 lénaaa válasza:
én minden este planet spa arcradírral lemosom az arcom,és aloeverával kenem be..már másnap reggelre láthatóan jobb lesz az arc :) nekem eltűnt minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!