Olívaolaj hajra?!
Figyelt kérdés
Most vettem olívaolajat és szeretném használni a hajamra.
Ti ezt hogy viszitek fel a hajatokra?:)
Kevertek bele valamit? És milyen hatást értetek el?:)
Kösziii!
2012. okt. 1. 14:45
1/6 anonim válasza:
mikróban langyosítsd fel és kend fel mosás elött min 30 perccel. Fényes lesz tőle és táplálja.
2/6 anonim válasza:
a kókusz és a ricinus olaj még sokkal jobb. Ha növeszteni akarod, ricinusozd. a kókusz nagyon jó de drágább. viszont az a fözéshez, sütéshez is sokkal egészségesebb mint az oliva vagy a sima étolaj.
3/6 anonim válasza:
Én régen úgy csináltam, hogy alaposan kikeféltem a hajam, aztán egy egyszerű fésű segítségével vittem fel a hajvégeimre az olajat. Kb 10-20 percet hagytam rajta.
4/6 anonim válasza:
Én jó alaposan kifésültem a hajam, majd a kezembe öntöttem olívaolajat kicsit összedörzsöltem a kezem, hogy melegedjen az olaj és óvatosan beledörzsöltem az egész hajamba. Szóval a hajtő alatt pár centivel kezdtem és egészen a hajvégig. Lazán feltekertem a hajam és folpackkal körbetekertem a hajam. Hajszárítóval picit rámelegítettem és törölközőt tekertem a fejemre. Így hagytam 1-2 órán át, utána jó alaposan kiöblítettem a hajamból az olajat és megmostam samponnal.
Sokkal puhább és selymesebb lett tőle a hajam, ugyanakkor erős és életteli is lett. Szóval nálam telitalálat volt. :)
5/6 anonim válasza:
A ricinustól nekem marékszámra pereg a hajam. Az oliva sokkal jobban bevált, bár nem nőtt tőle gyorsabban a hajam, de puha lett és viszonylag egészséges.
6/6 anonim válasza:
jó az oliva azt olvastam.( egyébként ha hullik a ricinustól valakinek a haja annyi az egész h a hajtövekre nem kell rakni )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!