Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az olívaolaj tényleg jó a...

Az olívaolaj tényleg jó a töredezett, sérült hajra?

Figyelt kérdés

Hogyan kell használni?

Én úgy olvastam,hogy egy kis olívaolajat felkenek a vizes hajamra,leöblítem és utána mosom..

Ez így megfelelő lesz vagy valami más tippek?

Kicsit töredezett a hajam és azt írták,hogy ez segít neki.

????

2011. szept. 21. 18:26
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

A legjobb gyógymód a töredezett, sérült hajra még mindig az olló. Nem hiszek ebben az olívaolajas mesében.

19L

2011. szept. 21. 18:38
 2/8 A kérdező kommentje:
"most" lett levágatva nyáron a hajam,vagyis a töredezett rész.Szóval annyira még nem töredezett,pár szál azért van és szeretném ezeket is ápolni.
2011. szept. 21. 18:40
 3/8 anonim ***** válasza:
ha olyanfajta a hajad, h úgy néz ki, mintha kicsit töredezett lennem rebellis, az alján kicsit ritkább, akkor nem segít, hanem kiemeli. nekem ilyen. ha a töredezést akarod megelőzni, akkor jó 1-2hetente egy ilyen pakolást feltenni.
2011. szept. 21. 18:44
 4/8 A kérdező kommentje:

És miből áll ez a pakolás?(:

Amúgy igen,ilyenfajta a hajam.Vékony szálú és most hullik is szóval nem annyira sűrű.Bár amit magamba eltervezek arról nem lehet lebeszélni,szóval lehet majd teszek 1 próbát.

2011. szept. 21. 18:51
 5/8 anonim ***** válasza:

A ricinusolaj is jó. Nekem most pont az van a fejemen.

Így használd

Körülbelül 20-25 ml ricinusolajat és 1 evőkanál napraforgóolajat (a napraforgóolaj megkönnyíti a kimosást) önts egy edénybe, és melegítsd fel! Egy hajfestő ecset vagy sűrűbb fogú fésű segítségével kend a hajtövedre, majd oszlasd el az egész hajon az olajat! Masszírozd a fejbőrödbe, majd a hajszárítóval melegítsd fel! Egy zuhanysapkával fedd be, és 3-5 órán keresztül hagyd rajta. Végül mosd meg samponnal a hajad – két hajmosásra is szükség lesz, mert az első nem hozza ki rendesen. Tévhit, hogy zsírosítja a hajat! És korpa ellen is kiváló!

A szempilládra és a szemöldöködre a legegyszerűbben úgy alkalmazhatod, ha egy régi szempillaspirált kimosol, és olajjal töltöd fel. Ezzel kend át a pillákat és a szemöldököt, és szintén 3-5 órán keresztül hagyd rajta!

Tipp: Készíts fényképet a hajadról és a pilláidról, és fotózd le akár már 2 pakolás után is – az eredmény beszédes lesz!

2011. szept. 21. 18:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem az Avon damage repair samponja segített sokat a töredezett hajamon :)
2011. szept. 21. 19:07
 7/8 anonim válasza:
Én úgy használtam, hogy mosás után rákentem, befóliáztam és abban aludtam. Nekem nagyon szépen rendbe hozta a hajam. Viszont ezt ajánlott olyankor csinálni amikor másnap nem nagyon mész sehova mert nagyon zsíros hatású lesz tőle a hajad, ha csak a végét kened be akkor is.
2011. szept. 21. 19:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Utolsó, csak jól ki kell mosni, nekem nem lett zsíros hatású tőle a hajam...
2011. szept. 22. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!