Az olívaolaj tényleg jó a töredezett, sérült hajra?
Hogyan kell használni?
Én úgy olvastam,hogy egy kis olívaolajat felkenek a vizes hajamra,leöblítem és utána mosom..
Ez így megfelelő lesz vagy valami más tippek?
Kicsit töredezett a hajam és azt írták,hogy ez segít neki.
????
A legjobb gyógymód a töredezett, sérült hajra még mindig az olló. Nem hiszek ebben az olívaolajas mesében.
19L
És miből áll ez a pakolás?(:
Amúgy igen,ilyenfajta a hajam.Vékony szálú és most hullik is szóval nem annyira sűrű.Bár amit magamba eltervezek arról nem lehet lebeszélni,szóval lehet majd teszek 1 próbát.
A ricinusolaj is jó. Nekem most pont az van a fejemen.
Így használd
Körülbelül 20-25 ml ricinusolajat és 1 evőkanál napraforgóolajat (a napraforgóolaj megkönnyíti a kimosást) önts egy edénybe, és melegítsd fel! Egy hajfestő ecset vagy sűrűbb fogú fésű segítségével kend a hajtövedre, majd oszlasd el az egész hajon az olajat! Masszírozd a fejbőrödbe, majd a hajszárítóval melegítsd fel! Egy zuhanysapkával fedd be, és 3-5 órán keresztül hagyd rajta. Végül mosd meg samponnal a hajad – két hajmosásra is szükség lesz, mert az első nem hozza ki rendesen. Tévhit, hogy zsírosítja a hajat! És korpa ellen is kiváló!
A szempilládra és a szemöldöködre a legegyszerűbben úgy alkalmazhatod, ha egy régi szempillaspirált kimosol, és olajjal töltöd fel. Ezzel kend át a pillákat és a szemöldököt, és szintén 3-5 órán keresztül hagyd rajta!
Tipp: Készíts fényképet a hajadról és a pilláidról, és fotózd le akár már 2 pakolás után is – az eredmény beszédes lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!