Hogyan csináljak rozsdavörös hajat hajszínezővel?
ömm a hajam világosbarna :) fontos hogy hajszínező legyen nem hajfesték :))
ilyet szeretnék ennél halvánnyal szőkésebb :))
Igazából nem tudom, hogy tudod-e pontosan, hogy mi az a hajszínező, és mi a különbség a festék és a színező között. Annyit elárulok, hogy nem az, hogy az egyik jobban károsítja a hajat, mert az nem igaz.
De színárnyalat szempontjából ez mindegy, szerintem amit te szeretnél, az a 7.4-es színárnyalat, és gyanítom, hogy neked nem lehet sötétebb a hajad 6-os árnyalatúnál, ezért ez meg is valósítható színezővel, bármelyikkel (mert hidrogénperoxidot ugyanúgy tartalmaz).
A drogériás, rosszabb minőségű festékek között ez rézszőke vagy rézfényű szőke néven fut általában.
Köszönöm a választ de még mindig nem tudom :/ :)
Hogy mi a különbség ? nem hullik tőle a hajam és nincs benne ammónia . A hajam egy fél árnyalattal világosabb mint 6.0 . A boltokban már körülnéztem de rozsdavörös színezőt nem találok. a kérdés továbbra is :
1 lehet keverni hajszínezőt más színű (ugyan olyan márkájú) színezővel?
2 Ha ti találtatok rézvörös színezőt ellinkelnétek?
3 Ha szőkét és vöröset keverek nem lesz libaf*s szín ? :/
1. ugyanolyan márkájú színezőt nyugodtan keverhetsz
3. szőkét és vöröset is nyugodtan keverhetsz
fodrászkellékesnél találsz ammóniamentes hajfestéket (a simától sem fog hullani a hajad, vagy mindkettőtől fog, nem az ammónia az allergén) ilyen színben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!