Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van olyan gyantahab amivel...

Van olyan gyantahab amivel bekenem magam majd szivaccsal letörlöm és így leszedi a szőrt?

Figyelt kérdés
2012. szept. 30. 17:46
 1/5 anonim ***** válasza:

a Veet-nek van ilyen szőrtelenítő krém féle terméke:) a kívánt területre kell fújni és tádáá:)

[link]

2012. szept. 30. 17:51
 2/5 anonim ***** válasza:
persze hogy van, de az nem gyantahab hanem szőrtelenítő hab vagy krém! rossman dm interspar egyéb hipermarketek árulják
2012. szept. 30. 18:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Most nem azért, de pl. én sem hallottam róla egyszer sem, nem is tudtam hogy létezik ilyen egyáltalán, mint ahogy az első.. miért kellett neki azt írni?!

Ha meg ennyire okos vagy, hogy ismeretlenül beszólogatsz, fogd magad és nézz körbe a boltokban vagy a neten.

2012. szept. 30. 18:56
 4/5 anonim ***** válasza:

attól hogy még nem hallottál dolgokról az még nem jelenti azt hogy az már nem is létezik.

Kicsit flegmának tűnt nekem is az első válasz.

Iylen hogy gyantahab nincs olyan értelemben ahogy azt a kérdező gondolja, mert amit keres annak más a neve.

2012. szept. 30. 22:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem értemmi a bajotok az elsővel. Ő csak váloszolt hogy nincs. Mert nincs olyan hogy gyantahab. A kérdezőnek se kéne egyből le k*rvaanyázni,ő nem bunkó ezzel a beszólással?? Mitől lenne flegma hogy annyit mondott nincs.. :S
2012. okt. 25. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!