Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel lehet halványítani...

Mivel lehet halványítani karcolás nyomokat a bőrön?

Figyelt kérdés

a kézfejemen van egy gyönyörű szép csík amit nem tudom hogy szereztem, de szeretnék tőle megszabadulni, nem akarok egy szmájlis heggel mászkálni a kézfejemen :D

van 2 kisebb heg a kezemen de azt magamnak okoztam és a bokámhoz is karcolgattam, azt is el szeretném tüntetni :S

2012. szept. 30. 17:23
 1/3 anonim ***** válasza:
hát igen a fiatalság bolondság :) bár én is voltam fiatal mégse karcolgattam magam...na mindegy ha nagyon mély sebek akkor sehogy nem lehet eltüntetni, ha viszont épp csak a bőröd sérült, akkor lehet hogy idővel elhalványul majd :)
2012. szept. 30. 17:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Én évekkel ezelőtt egy szívecskét csináltam körzővel a kézfejemre. :D Azóta halványodott, de amikor rásüt a nap még lehet látni. Szerintem várj, hátha egyszer elmúlik. Esetleg ha friss a heg kend neogranormonnal, vagy ilyesmi hámosító krémmel.
2012. szept. 30. 18:09
 3/3 A kérdező kommentje:

köszönöm :)

énis szivet karcoltam a bokámhoz meg egy nevet, csak az illető akinek a nevét magamra véstem nem akarta hogy fájdalmat okozzak magamnak :$ az ő kedvéért szeretném eltüntetni :)

elég mélyre sikerült és ha jól érzem be is gyulladt rendesen :S

2012. szept. 30. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!