Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sminkel ellehet halványítani?

Sminkel ellehet halványítani?

Figyelt kérdés
szelős vagyok de barnás bőröm van. alapozót használok + púdert sötét vagy világos sminkel tudnám elérni a szeplők halványítását?
2012. jan. 14. 15:25
 1/2 anonim ***** válasza:

mindegy,hogy sötéttel,vagy világossal,a lényeg,hogy jól fedjen az alapozó...

mindenképp vmi matt kellene...manhattan pl jól fed...fekete tubusosak

2012. jan. 14. 17:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Mindenképpen olyan alapozót és púdert vegyél, ami a bőröd színével leginkább megegyező. Azt szokták mondani, hogyha pont olyat nem találsz, akkor inkább egy picikét világosabb legyen, mert azt ha szépen eldolgozod, nem lesz feltűnő, hogy viláosabb.

Ezenkívül én még azt tudom ajánlani, hogy alapozás után tegyél egy kis korrektort a szeplőkre és dolgozd el szépen a bőrödön.

Ha jól fedő alapozót és púdert használsz, és korrektorral rásegítesz nem hiszem, hogy látszódnak majd a szeplők!

16/L

2012. jan. 14. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!