Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lesz valami baja a bőrnek?

Lesz valami baja a bőrnek?

Figyelt kérdés

Anya nem olvasta el a Garnier dobozán, hogy arca nem szabad használni, ezért párszor (1-2 alkalom) használta arcra is. Lesz valami baja a bőrének?

Miért nem szabad arcra használni a Garnier testápolóját? Jó tudom, van külön arckrém is, de a többi testápolón nem tüntetik fel, hogy arcra nem szabad használni.

2012. szept. 30. 10:52
 1/4 anonim ***** válasza:
én simán a fejemre kentem.. eddig nem haltam bele..
2012. szept. 30. 11:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Talán azért,mert az arc bőre gyengébb mint a kar,láb stb. bőre..Ha anyukád bőre érzékeny,lehet hogy el kellene hanyagolni a Garnier termékeket,mert az összetevő listát nézegetve nem valami jó termékek.Ha közvetlenül az után hogy anyukád be kente az arcát a testápolóval,és nem pirosodott ki a bőre,nem hiszem hogy lesz baja.

Használjatok inkább Oriflame termékeket,azok sokkal természetesebb termékek,itt elolvashatjátok az egyik testápolójuk összetevő listáját,és azok az összetevők jelentését,hatását a bőrre:

[link]

az első vélemény felett egy kicsivel írja hogy összetevők részletesen.Arra kattints.

2012. szept. 30. 11:12
 3/4 A kérdező kommentje:

köszi! :)

Én sem ilyen nagyon drámai tünetektől félek, csak hát mégis a dobozon fel van tüntetve. :)

2012. szept. 30. 11:12
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Nem jelentkezett nála pirosodás, semmi más tünet sem.

Az Oriflame és Avon termékeit viszont nem bírja a bőrünk. Azt már kitapasztaltuk, mert tanácsadó vagyok (Oriflame és Avon is).

2012. szept. 30. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!