Ha hideg vagy langyos vízben zuhanyzik valaki a túl meleg helyett az jót tesz a bőrnek? Szebb lesz tőle?
első vagyok.
jó, mert a túl melegben kitágulnak az erek, a bőrt is szárítja, és nem tudom, lehet, h csak én érzem így, de ha elég meleg vízben fürdök/zuhanyzok, akkor elgyengülök tőle, olyan erőtlen leszek.
a langyos víz jó, és a legjobb, ha zuhanyzás végén még váltózuhanyt is végzel kb 10x, v többször, ha van időd és kedved. ettől meg feszesebb lesz a bőröd, és pl a lábadon a visszerek kialakulását is megelőzheted vele(valamilyen szinten, mert persze ez nem csak ettől függ)
Gyárban dolgozok sokat állunk vagy sokat ülünk egyhuzamban szóval van már sok "szép" lila hajszálerem. Annyit tudok, hogy a meleg víz nem tesz jót nekik.
A váltózuhannyal az a bajom hogy sok idő folyton tekergetni, meg nem is tudom úgy, csinálni hogy ne legyen vizes a hajam. Minden nap meg azért nem akarok hajat mosni meg szárítani, ezért kérdeztem a csak hideget vagy langyosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!