Idén divat lesz már ez a fajta haj?
2009. aug. 3. 18:08
1/10 anonim válasza:
szerintem igen, bár a szín és a hullám is annyira szép hogy divattól függetlenül viselném! :)
2/10 anonim válasza:
igen bár asszem tiltva lesz sept 1-től
3/10 A kérdező kommentje:
Most akarom ilyenre festetni és hasonlóképpen hullámosítani a hajam mert nagyon tetszik:) csak ugye bejött ez a szögegyenes hajstílus a divatba....
2009. aug. 3. 18:16
4/10 anonim válasza:
huha.az baj...na most mit tegyél?bejött a szögegyenes haj a divatba,ciki lesz ez a hullámos béna frizkó :(
hát ha a szögegyenes a divat,akkor azt kell horggyad nincs mese!!! az a divat!!
5/10 A kérdező kommentje:
Am nem értem miért kell így válaszolni...Azért mert érdekel a divat még igazán feltehetem a kérdést aki meg nem tud a válaszra válaszoli az meg ne írjon ..köszi
Az eslőnek pedig köszönöm a válaszát:)
2009. aug. 3. 18:36
6/10 anonim válasza:
Kicsit le vagy maradva :D (nem sértésként), de ha kicsit utánanézel, rájössz, hogy MOST EZ A DIVAT :) Igaz, inkább a sötétebb, barnás hajszínek, dehát végülis a szőke mindig divatos :) A hullámok meg tuti nyerők :)
7/10 anonim válasza:
fontosan ilyen nem lesz a hajad mint a képen, a legtöbb sztárnak póthaja van és mesterfodrászok csinálják, lehetetlen "leutánozni". amúgy nyugodtan csináltass iylet, szép haj és divatos.
9/10 anonim válasza:
Szerintem divattól független, hogy kinek áll jól. L.C.-nek igen, nem tudom te hogy nézel ki, de ha jól érzed benne magad, akkor tedd. De nem amiatt viselj és hordj vmit, mert divat, hanem mert tetszik neked.
10/10 anonim válasza:
Ez nagyon széép haj,de tényleg nemfogod tudni így megcsinálni :D éés sztem a göndör szőke haj mindig divat lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!