Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Idén divat lesz már ez a...

Idén divat lesz már ez a fajta haj?

Figyelt kérdés

[link]

Főként a hullámokra gondolok illetve a hajszínre:)

2009. aug. 3. 18:08
 1/10 anonim ***** válasza:
szerintem igen, bár a szín és a hullám is annyira szép hogy divattól függetlenül viselném! :)
2009. aug. 3. 18:11
 2/10 anonim ***** válasza:
31%
igen bár asszem tiltva lesz sept 1-től
2009. aug. 3. 18:12
 3/10 A kérdező kommentje:
Most akarom ilyenre festetni és hasonlóképpen hullámosítani a hajam mert nagyon tetszik:) csak ugye bejött ez a szögegyenes hajstílus a divatba....
2009. aug. 3. 18:16
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

huha.az baj...na most mit tegyél?bejött a szögegyenes haj a divatba,ciki lesz ez a hullámos béna frizkó :(

hát ha a szögegyenes a divat,akkor azt kell horggyad nincs mese!!! az a divat!!

2009. aug. 3. 18:22
 5/10 A kérdező kommentje:

Am nem értem miért kell így válaszolni...Azért mert érdekel a divat még igazán feltehetem a kérdést aki meg nem tud a válaszra válaszoli az meg ne írjon ..köszi

Az eslőnek pedig köszönöm a válaszát:)

2009. aug. 3. 18:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Kicsit le vagy maradva :D (nem sértésként), de ha kicsit utánanézel, rájössz, hogy MOST EZ A DIVAT :) Igaz, inkább a sötétebb, barnás hajszínek, dehát végülis a szőke mindig divatos :) A hullámok meg tuti nyerők :)
2009. aug. 4. 00:40
 7/10 anonim ***** válasza:
fontosan ilyen nem lesz a hajad mint a képen, a legtöbb sztárnak póthaja van és mesterfodrászok csinálják, lehetetlen "leutánozni". amúgy nyugodtan csináltass iylet, szép haj és divatos.
2009. aug. 4. 17:47
 8/10 anonim ***** válasza:
*pontosan
2009. aug. 4. 17:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem divattól független, hogy kinek áll jól. L.C.-nek igen, nem tudom te hogy nézel ki, de ha jól érzed benne magad, akkor tedd. De nem amiatt viselj és hordj vmit, mert divat, hanem mert tetszik neked.
2009. szept. 15. 14:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez nagyon széép haj,de tényleg nemfogod tudni így megcsinálni :D éés sztem a göndör szőke haj mindig divat lesz :)
2010. márc. 27. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!