Mi az alapvető különbség a dauer és a volumennövelő között?
a volumennövelő tartást ad és többnek tűnik tőle a hajad
a dauer göndör vagy hullámos hajat eredményez(függ a dauer minőségétől,a haj típusától...stb)
szerintem a dauer-t válaszd mert ha valakinek göndör a haja az alapból többnek mutatja
Köszi a választ.
Igen, én is azt latolgatom. Csak nem tudom, hogy az mennyire vágná haza a hajamat....
Nekem több barátnőm is csinálta.. az egyiknek tök jól nézett ki eleinte, de már olyan mint egy puli, a másiknak eleinte is olyan volt (már levágatta mert teljesen tönkrement a haja..)Nagyban függ a hajtípustól.
Hány éves vagy? Már megcsináltad?
30 vagyok,nekem eredetileg göndör,de úgy egy éve totál kiegyenesedett.Gondoltam arra,hogy esetleg a fogamzásgátló miatt,mert kb. akkor kezdtem el szedni.
Nem bírom így megszokni,sem megszeretni,hiszen egy életen át gyűrűs loknijaim voltak.Szörnyű!!!!!!Tudtok valami jó fodrászt ajánlani,aki a dauert is jól megcsinálja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!