Valaki ért itt az Avon körömlakkokhoz?
Figyelt kérdés
barátnőm adott kölcsön nekem egy körömlakkot,és mondta hogy az avon katalógusból rendelte de nemtalálja az újságot amiben ez benne volt,meg a teloszámot se tudja.:/ ez olyan körömlakk hogy nekem alapból kivolt festve a körmöm pirosra és ezt a feketét (amit adott barátnőm) ráketem és mintha szétrepedt volna a körmömön,nagyon jól néz ki lécci segítenétek! Hol lehet ilyet rendelni? neten lehetséges ez?2012. szept. 28. 20:36
1/6 anonim válasza:
Ha olyan repedezős körömlakkot szeretnél az van a Rossmanban is meg illatszerboltokban. :D
2/6 anonim válasza:
én még múltkor láttam..a mostanit nem néztem, de általában mindig szokott lenni..amúgy meg van MOYRA repedezős körömlakk is
4/6 anonim válasza:
Szia. Ha kifejezetten avonosat szeretnél az a mostani (14-es) katalógusban nincs.A 15-ös kampányban lesz. 919.-ért. Fekete és fehér mozaik hatású lakk.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.! :)
2012. okt. 1. 14:16
6/6 anonim válasza:
Rossmann-ban is találsz több féle színűt, és márkát (Essence, Lovely), ráadásul kb fele annyiba kerül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!