Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik a legjobb illatú avon...

Melyik a legjobb illatú avon naturals testpermet?

Figyelt kérdés
Választás előtt állok, sürgős! :)
2012. szept. 17. 18:26
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
És persze ami a legtovább érződik. :)
2012. szept. 17. 18:29
 2/14 anonim ***** válasza:
ezt így nehéz megmondani, de olyat válassz, ami neked tetszik és ami illik a személyiségedhez. ez talán a legfontosabb.
2012. szept. 17. 19:41
 3/14 A kérdező kommentje:

Azért köszönöm a választ! :)

Pluszt is adtam. ;) Mangósat választottam végül.

2012. szept. 17. 19:50
 4/14 A kérdező kommentje:
*gránátalma&mangósat
2012. szept. 17. 19:53
 5/14 anonim ***** válasza:
az pl nagyon finom. :-)
2012. szept. 18. 09:10
 6/14 anonim ***** válasza:
gránátalma :)
2012. szept. 18. 19:00
 7/14 anonim ***** válasza:
A gránátalmásat még nem szagoltam, csak hajspraybe, de én a dinnyét nagyon szeretem, meg anno a vaníliásat :)
2012. szept. 18. 20:48
 8/14 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, mentek a pluszok! :)

hát a dinnyés szerintem is nagyon jó illatú, csak kevesebb ideig marad meg az illata állítólag. :)

2012. szept. 19. 18:22
 9/14 anonim válasza:
Szia! én is most akarok venni, de a málnás olyan erőszakosan cukros illatú volt,mintha tömény málnaszörpöt fújnék magamra,és mivel a mangót és a gránátalmát is imádom,én is erre gondoltam, de nem tudom,hogy annak nincs-e ugyanilyen furcsa hatása. Milyen tapasztalatod van vele? Köszi előre is :)
2013. ápr. 13. 16:39
 10/14 A kérdező kommentje:
a málnás nekem se nagyon tetszett, meg az epres se.:S de a gránátalmás testpermetemet már nagyon sokszor megdicsérték. először kicsit tömény az illata(mint általában az összesnek) de később nagyon jó:). tavaszra/nyárra teljesen megfelel. és eddig ez bizonyult a legtartósabbnak:)) én biztos újra rendelem még egypárszor.:)
2013. ápr. 14. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!