Melyik a legjobb illatú avon naturals testpermet?
Figyelt kérdés
Választás előtt állok, sürgős! :)2012. szept. 17. 18:26
1/14 A kérdező kommentje:
És persze ami a legtovább érződik. :)
2012. szept. 17. 18:29
2/14 anonim válasza:
ezt így nehéz megmondani, de olyat válassz, ami neked tetszik és ami illik a személyiségedhez. ez talán a legfontosabb.
3/14 A kérdező kommentje:
Azért köszönöm a választ! :)
Pluszt is adtam. ;) Mangósat választottam végül.
2012. szept. 17. 19:50
4/14 A kérdező kommentje:
*gránátalma&mangósat
2012. szept. 17. 19:53
7/14 anonim válasza:
A gránátalmásat még nem szagoltam, csak hajspraybe, de én a dinnyét nagyon szeretem, meg anno a vaníliásat :)
8/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, mentek a pluszok! :)
hát a dinnyés szerintem is nagyon jó illatú, csak kevesebb ideig marad meg az illata állítólag. :)
2012. szept. 19. 18:22
9/14 anonim válasza:
Szia! én is most akarok venni, de a málnás olyan erőszakosan cukros illatú volt,mintha tömény málnaszörpöt fújnék magamra,és mivel a mangót és a gránátalmát is imádom,én is erre gondoltam, de nem tudom,hogy annak nincs-e ugyanilyen furcsa hatása. Milyen tapasztalatod van vele? Köszi előre is :)
10/14 A kérdező kommentje:
a málnás nekem se nagyon tetszett, meg az epres se.:S de a gránátalmás testpermetemet már nagyon sokszor megdicsérték. először kicsit tömény az illata(mint általában az összesnek) de később nagyon jó:). tavaszra/nyárra teljesen megfelel. és eddig ez bizonyult a legtartósabbnak:)) én biztos újra rendelem még egypárszor.:)
2013. ápr. 14. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!