Fiú hajak? (lent bőven)
15 éves fiú vagyok. Vasalom a hajamat mert csak úgy néz ki valahogyan is.. Göndör hajam van igazából, de azért írok most ide mert állandóan azt hallom hogy b*zi,stb.. és már "elegem van". Nem szeretném levágatni mert akkor brutál, lenne. sokan mondták zselézem fel de az a baj hogy eredetileg göndör a hajam és begöndörödne és nem állna meg szerintem. Tudok olyan hajakat mondani/linkelni amik néznek is ki valahogy és nem kelt bennük ilyet vagy nem ítélik el ennyire.:) Köszönöm előre a válaszokat :)
Aki csak negatív választ akar írni az kérem ne írjon.
Olyan haja van az egyik ismerősömnek hogy fejtetőn hosszabb a haja, alul meg mindenhol gépelve van neki
Ő nem csinál vele semmit, csak bele borzol
20/F
Ha azt akarod, hogy egyenes legyen ahhoz le kell vágatnod, tényleg nem tartja meg a zselé a hosszú göndör hajat. Szerintem egyébként nincs semmi gáz abban, ha vasalod a hajad, sok más fiú is ezt teszi akinek olyan fazonú haja van mert az úgy néz ki jól.:) Bár lehet nem ártana beújítanod egy kicsit ha tényleg zavar. pl.:
Ilyesmire gondoltam, ezt zselézni is lehet és nem kell vele annyit vacakolni.:) Ne félj attól, hogy nem fog jól állni, barátom is 15 éves volt mikor a hosszú hajából ilyet vágatott neki is bevált és nem volt baja többé a göndör tincseivel.:) Meg ha nem is tetszik pár hónap alatt vissza nő.
17/L
Én vagyok a 20-as srác
Na pont ilyen hajra gondolj mint amit a leányzó, linkelt
Csak ezt göndörebbe képzeld el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!