Lehetek szőke 1 lépésben?
Figyelt kérdés
Régebben évekig festettem. Voltam szőkés (sárgás:S) házilag kreált és fekete, de még vörös is. 3 éve nem festettem a hajamat (terhesség miatt) és fél éve volt utóljára színezve is. Ha elmennék egy igazán jó fodrászhoz a mostani természetesen sötétbarna hajamból tudna 1 lépésben cicababás majdnem platinaszőket varázsolni egy alkalommal? Fenékig érő a hajam és szedek hair cliniket és minden hajmosásnál hajpakolást használok és hajvédőt vasaláshoz és minden nap a végére szilikonos hajvégápolót. néhány éve kezdtem odafigyelni rá és most egészen szép állapotban van. Így is leéghet vagy letörhet?2012. szept. 28. 01:50
11/13 A kérdező kommentje:
nem. az egy reality sorozat volt ahol a csajnak seggig érő festett barna hajból csináltak szőkét és nem lett rövidebb. Ezért kéne, hogy legyen valami olyan eljárás amivel ez elérhető....
2012. szept. 28. 17:40
12/13 anonim válasza:
De nincs olyan eljárás, mert szőkíteni hajat csak egy módon tudnak.
13/13 anonim válasza:
Szerintem ne tedd tönkre a hajad. Felnőtt nő vagy te tudod mit akarsz, de utána ne ide gyere sírni, hogy el lett cseszve vagy letört a fele. Ha mindenképpen szeretnéd akkor is lépésenként szép lassan csináltasd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!