Lehetek szőke 1 lépésben?
1 lépésben sárgás-vöröses lesz, ha a legerősebb szőkítővel csinálják, már pedig azzal nem minden fodrász vállalja be, mert utána vághatod is le a felét, annyira tönkreteszi.
Szőkítős legvilágosabb hajfestékkel festve pedig valamivel talán kíméletesebb, de azzal sötétbarna hajból általában világosbarna lesz első festés után, nem szőke.
Mindkettőt kipróbáltam már, ezek a tapasztalataim.
Normális fodrász nem vállalja be.
Mert:
- egy teljes leszívás, szőke festés után nem valószínű, hogy nem leszel sárgás, esetleg vöröses (valaki jól írta)
- teljes leszívás annyira strapája a hajat, hogy még egy réteg világos szőkét rávinni nem ajánlatos
Szóval én azt ajánlanám, hogy próbáld meg fokozatosan világosíttatni a hajad 6-8 hónapot igénybe vehet, de megéri, mert kisebb a valószínűsége, hogy tönkremegy.
Nézd, ami itt a lényeg, hogy LE KELL SZÍVATNI. Azt meg csak egyféleképpen tudják csinálni, az teszi tönkre a hajad nem a festés, gondolj bele, mennyit ártasz vele, ha 30-40-45 percig ez a hajadon van. Teljesen más, amikor kis lépésekben világosítanak és 5-10 percet van a hajon.
Ha mindenképp meg akarod csináltatni, akkor csináltasd, felnőtt ember vagy, senki nem korlátoz semmiben.
"Azt nem értem, hogy a tv-ben simán egy ugyan olyan hajból mint az egyém egy amerikai fodrász ,,pics@szőkét" alkot."
Szerinted miért van az, hogy hosszúból hirtelen rövid lesz a hajuk? :) Mert a fodrász szétbaszta a hajukat.... nekik nem számít (a sztároknak) hogy mennyit szenved a hajuk, ott nekik tényleg első a látvány.... ne vedd alapul őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!