Hogy tüntessem el?
Szia.
Nekem sosem volt pattanásom vagy csak néha 1-2, de a barátnőmnek tele volt az arca és ajánlottam neki AVON-clearskin-t (kék színű arctonik, van zöld is, de inkább a kéket válaszd mert az erősebb) és minden nap bekente az arcát és egy hét után elmúlt neki. SOSE NYOMKODD!!! Ja amúgy AVOn újságból lehet rendelni. 17/L
Időnként nekem is van 1-2 nagy pattanásom, ami napokon keresztül csak nő, egyre jobban feszül, fáj, de nem érik be, hanem pár nap múlva visszahúzódik és eltűnik.
Régebben én is nyomkodtam, mert utáltam, hogy kb. 1 hétig olyan a fejem (néhány nap, mire teljesen megnő, aztán néhány nap mire elmúlik), az eredmény az volt, hámréteg megsérült, varas lett, ami oltári ronda volt. Persze, nem jött ki belőle semmi.
Azóta sosem csinálok ilyet, mert akkor 1 hétig szenvedek a pattanással, meg 1 hétig a varral.
Most is épp ilyen nagy dudoros pattanásom van 3 napja, egyre nagyobb, egyre jobban fáj, de csak akkor, ha hozzányúlok. Még egy ok, hogy ne nyúljak hozzá. Én egyébként mézzel kenegetem, ugyanis a méz gyulladáscsökkentő, nekem bevált. Próbáld ki.
Egyébként ne nyomkodd magad, csak rosszabb lesz. És ne is sminkkel akard eltüntetni, ha eltömíted a pórusaidat, csak még több pattanásod lesz. Inkább menj el kozmetikushoz, ő szépen, szakszerűen megtisztítja a bőrödet és kinyomkodja a pattanásokat. Nyoma sem lesz szinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!