Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Eléggé pattanásos az arcom....

Eléggé pattanásos az arcom. Ma azt hallottam hogy a vizelet elvileg jot tesz neki! nem próbálnám ki. De kíváncsi lennék hogy igaz e? és ha igen miért segít rajta?

Figyelt kérdés
2009. aug. 2. 22:41
1 2
 1/11 anonim válasza:
48%

Én aztán erre a választ nem tudom, de az is biztos hogy ez undorító.

A pattanás korral jár, az sem jó, ha agyon kezelik őket minden krémmel.A kozmetikus tudja hogy a te bőrödnek mi a legjobb, használj azt.

És a pattanásokat nem ajánlott kinyomni...

2009. aug. 2. 22:52
 2/11 anonim válasza:
67%
Hát, még nem próbáltam. De én is hallottam róla. Talán a reggeli első, ami hatásos rá. Persze, azért gusztus dolga. Mert ugye vattapamaccsal felviheted, mint mondjuk az arcszeszt, de utána hogyan csókolózol, mondjuk...?
2009. aug. 2. 22:59
 3/11 anonim ***** válasza:
61%
Mert a vizelet szárít a benne lévő sótartalom miatt (pld. a tengervíz is szárítja a bőrt!). De azért ne próbáld ki szerintem sem. Régen lehet, hgoy mint népi gyógymód, jó volt, de manapság már szinte fillérekért vannak tonikok, krémek erre a célra. :)
2009. aug. 2. 23:04
 4/11 anonim ***** válasza:

A vizelet maró hatása tisztítja a bőrt.

(Régen olvastam egy újságban, hogy Madonna zuhanyozás előtt le szokta pisilni a lábát, mert attól szép lesz. :D )

Amúgy a kozmetikus nem tudja, hogy mi jó a bőrödnek. Inkább menj el egy bőrgyógyászhoz.

2009. aug. 2. 23:04
 5/11 anonim ***** válasza:
A vizelet nagyon sok mindenre jó állítólag. Van, aki meg is issza. De én is undorodnék tőle, úgyhogy inkább pattanásos maradok. :)
2009. aug. 3. 10:09
 6/11 anonim ***** válasza:
A vizelet a szervezet számára haszontalan vagy felesleges dolgokat tartalmaz, minek inná meg vki azt ami egyszer azzala céllal jött ki belőle mert nem tesz jót, és nincs rá szükség. Lehet hatásos az arcnak de csak ha a sótartalma miatt szárít akkor inkább magát a sót használnám az arcomra.
2009. aug. 3. 14:57
 7/11 anonim ***** válasza:

[link]

Részletek innen:

"Tulajdonképpen a vizelet vér koncentrátum, fehérjéket, vitaminokat, hormonokat tartalmaz."

"A vizelet ivása foleg a súlyos, más módszerekkel nem kezelheto például: a tüdo asztma, bélbetegségeknél, ekcémáknál javasolt. A idült, szinte gyógyíthatatlan gombásodásoknál különösen ajánlott. "

"Legajánlatosabb a kora reggeli, elso vizeletbol kb. 1 - 2 decit fogyasztani. Külsoleg a borre is csodálatos."

"A reggeli vizelettel ecsetelt szemölcsök is eltunnek kb. 3 hét alatt. "

[link]

Részlet innen:

"a magyar népgyógyászat is ismeri és javasolja e módszert, többek között égési sebekre és pattanásos bőrre javallotta a vizeletet!"

2009. aug. 3. 15:56
 8/11 A kérdező kommentje:
hát nem próbálnám ki !
2009. aug. 3. 16:59
 9/11 anonim válasza:
100%

Én mikor 15 éves voltam alkalmaztam ezt a módszert, és bevált! De hozzáteszem előtte semmi nem segített!

lehet hogy régi népi gyógymód, de akkor is ezerszer többet ér mint a sok mai mű......

2011. ápr. 27. 15:11
 10/11 anonim válasza:
pattanásokra alkalmaztad?
2011. ápr. 27. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!