Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az avonos naturals avokádós...

Az avonos naturals avokádós arckrém és arcpakolás jó?

Figyelt kérdés
2009. aug. 2. 20:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Valaha jok voltak a naturals termekei az avonnak.

De most...

Testapolot es tusfurdot vettem, jol hazavagta a boromet ket het alatt.

Konkretan az eletbe nem veszek tobbet semilyen termeket az avontol.

Sem naturalst se semmilyet

2009. aug. 2. 20:47
 2/6 anonim ***** válasza:
hagyd sztem az avonos arcpakolasokat....ha nem akarsz pattanasos lenni...hasznalj megbizhatobb termekeket...
2009. aug. 2. 20:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Az arckrém nekem nagyon nem volt jó. Pont az én bőrömre volt írva, de csak rontott a helyzeten. Használhatatlan volt az a krém, be se szívódott, jött le darabokban, zsíros volt az egész arcom, nem is hidratált semmi!

Pedig olyan kis aranyos volt a csomagolása is meg minden...

Az arcpakolások nekem bejöttek, bár némelyik nem sokat ér. Úgy jó volt, kellemes de nem tett csodát.

Az iszappakolásos vagy milyen szürke színű spa arcpakolás viszont nekem nagyon-nagyon jó.

2009. aug. 3. 01:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Előre is elnézést kérek, hogy nem a naturals termékekről fogok írni, hanem egy másik avon termékről szeretném megosztani a tapasztalatomat. Még csak 19 vagyok, így hát tavaly rendeltem az avontól Clearskin bőrradírt és tonikot. Egy hétig használtam, és nemhogy javulást értem el vele, hanem épp ellenkezőleg: az arcom, főleg a homlokom és az állam kipattogzott, piros pöttyös lett... Hát azonnal visszakértük az árát... És a többi Avonos termékkel sincs jó tapasztalatom, sajnos. Többet nem veszek olyan terméket tőlük ami arcra vagy testre használatos. És nem csak nekem van ilyen tapasztalatom, hát nem véletlenül,viccből büntették meg őket..Én azt tanácsolom a Kérdezőnek, hogy vegyen inkább egy márkásabb, jobb arckrémet és pakolást. Az Oriflame is jobb az Avonnál!

Bocsi az offért.

2009. aug. 3. 10:52
 5/6 anonim ***** válasza:
a clearskin nekem nagyon jól bevált de a naturals nem nagyon
2009. aug. 3. 11:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem mindenki bírja az Avonos arckrémeket, valaki még kifejezetten imádja azokat. A Naturals termékek nekem sem jók, de a Planet Spa-s arcpakolások jók. Nekem is érzékeny az arcbőröm, de nem pattogok ki azoktól. És az Avont nem azért bűntették meg, mert kipatogott az arca egy csomó embernek a krémektől. Utána kéne olvasni!
2009. szept. 6. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!