Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » SOS! Mit tehetnék a szemem...

SOS! Mit tehetnék a szemem alatti ráncokkal 19 évesen?

Figyelt kérdés

Linkeltem egy képet,amin látszik,hogy milyen a szemem alapból..és milyen mikor mosolygok. Iszonyatosan zavar,mert a korombeli lányoknak akiket ismerek egyiknek sincs ilyen problémája. Mit tehetnék? Segítsetek kérlek,még csak 19 éves vagyok és ilyen csúnya a szemem körül.

A képen látszik a bőrtípusom is..eléggé csúnya..azzal mit tudnék tenni?? Köszönöm előre is a válaszokat!

[link]

2012. szept. 23. 14:17
 1/10 anonim ***** válasza:
55%

Hű, szegény. :( És még én sajnáltam magam. Ezt ne vedd sértésnek, nem azért írtam.

Szerintem szemránc krémmel kéne kenned napi 2x, meg a Müllerben van szemmaszk is. Én direkt az 50+ meg 60+ dolgokat veszem 22 éves létemre, mert meg akarom előzni a ráncokat.

2012. szept. 23. 14:34
 2/10 anonim ***** válasza:
72%

LOL hát ez mekkora!!! Az év beszólása díj az elsőé! Grat!

Kérdezőnek: (bocs a helyesírásért, de még rázkódok a röhögéstől)

1. ezek nevető ráncok. Én inkább büszke lennék rájuk, mint takargatnám.

2. nem extrém rossz a bőröd. Ennél 100x rosszabbak is vannak.

3. ami kencék használnak azok drágák. Ez tény.

4. van otthoni megoldás is erre!

5. a receptet megkapod privátba ha érdekel. ;)

És ne legyél elszontyolodva az egy nőt sem tett soha széppé.

2012. szept. 23. 14:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Tényleg nem bántani akartam...
2012. szept. 23. 14:48
 4/10 anonim ***** válasza:

"Én direkt az 50+ meg 60+ dolgokat veszem 22 éves létemre, mert meg akarom előzni a ráncokat."

Szerintem a fenti lány úgy értette, hogy milyen kis butus vagy első :)

2012. szept. 23. 14:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Jó, tudom,hogy hülyeség, de egy picit már kezdek ráncosodni, így a szemem alá ilyet veszek az utóbbi pár hónapban.
2012. szept. 23. 14:57
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem 8. De ugye tudod, hogy ezzel direkte segíted az öregedést?

(bocs csak a kozmetika iparhoz konyítok)

2012. szept. 23. 15:11
 7/10 anonim ***** válasza:

A tévében láttam, a lifenetworkon mondta egy magyar színésznő (talán Schnell Judit?), hogy fiatalon ezeket használta, és szerinte részben ezért szép a bőre 40 fölött. Én nem olvastam utána.

Amúgy nem kéne gúnyolódni, meg butácskának nevezni a másikat, mert pont ehhez a témához csak átlagosan ért-mert szerintem 10/7 ember nem tudja ezt). Tévében mondták egy csomószor leadták ezeket a riportokat két adás között, nem írták alá,hogy WARNING hülyeségeket beszél a csaj.

És én itt lezárom a témát, mert nem csevegésre van.

2012. szept. 23. 18:29
 8/10 anonim válasza:
Nekem is hasonló problémám van, 22 éves vagyok. Én anyu szemránckrémét kezdetem el használni, Martina Gebhardot használ, ő nagyon dicsérte és eddig nekem is bevált.
2012. szept. 23. 20:01
 9/10 anonim ***** válasza:
43%
Hmm Hmm... hol vannak már a fiatal 20 éves lányok? És miért lettek ilyen koravének?
2012. szept. 25. 12:05
 10/10 anonim válasza:
Nekem rosszabb, pedig most 19 vagyok mint te akkor.
2015. febr. 11. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!