Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kiprobáltam ezt a mézed-...

Kiprobáltam ezt a mézed- olivaolajos pakolást de amikor le akartam mosni csk tiszta rakacs és trutymos let mit rontottm el?

Figyelt kérdés

#hajpakolás #ragacsos #mézed #olivaolajos #trutymo
2012. szept. 22. 21:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha tudnánk, hogy pontosan mit és hogy tettél a hajadra, valamint, hogy meddig hagytad rajta, talán tudnánk segíteni. Így esélytelen.

Szimplán mézet és olívaolajat kevertél össze és felvitted a száraz hajadra? Vagy tettél még bele valamit? Meddig hagytad fent?

Egyébként az ilyen pakolásokat bő, meleg vízzel kell kimosni, és ajánlott 2x samponozni.

2012. szept. 22. 21:53
 2/3 A kérdező kommentje:
vizes hajamra felvittem kb 4 ek mézet és olivaolajat összekeverve, 10 percet hagytam rajta. majd le akartam jo meleg bö vízzel de éreztem azt az olajos tapintását ezért normális samponnal is megmostam. De ugy hallotam ha ezt a pakolást használom nem kell samponozni se semmi mást, csak ezt fellkenem rajta hagyom majd lemosom.. nem értem :)
2012. szept. 22. 22:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Nos, azt rontottad el, hogy az ilyen pakolásokat hajmosás előtt használják. Felviszik a száraz hajra, rajtahagyják x ideig (van, aki néhány órán át, úgy még jobban ki tudja fejteni a hatását), majd samponnal hajat mosni.

Hiszen a mézes-olajos pakolás sima meleg vízzel aligha jön ki.

2012. szept. 22. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!