Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit szóltok a fenékig érő hajhoz?

Mit szóltok a fenékig érő hajhoz?

Figyelt kérdés
2009. aug. 1. 12:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem undorító...nincs formája..olyan ....lóg és kész...ennyi erővel a függönyt is magára aggadhatta volna..az is csak lógna..
2009. okt. 27. 22:14
 12/25 anonim ***** válasza:
XD neha enis igyvagyok vele.
2010. márc. 4. 05:59
 13/25 anonim ***** válasza:
Én imádom a hosszú hajat,de azért ott is van egy határ.:D Nekem a hátközépig érő tetszik legjobb,de még a derékig érő is szép,ha ápolt.Nekem eredetileg (sajnos) vállig érő a hajam,de meg van hosszabbítva hátközépig érőre.:) Így imádom.:)
2010. jún. 17. 18:22
 14/25 anonim ***** válasza:
Azért ne azzal töröld a feneked,de nekem amugy a szép ragyogó tiszta hosszú női haj kimondottan tetszik.Olyan természetes,szép egészséges látvány,már a látványa is dob plusz egy pontot egy nő megítélésén.A rövid fiús hajú nőkért én nem rajongok,szerintem természetellenesen néz ki egy nőnek, unalmas,és nem izgató.Ráadásul egy frizurával állandóan szaladgálniuk kell a fodrászhoz,szerintem több nyűgűk is lehet vele. Rövid haj férfiaknak jó szerintem.
2010. szept. 16. 16:54
 15/25 anonim válasza:
Hath...szep csak mar nem nagyon divat mongyuk ha sok otleted van hogy hogyan csinald meg akkor hagyd meg de ha nincs akkor jobb ha levagatod de mindig csak egy kicsit en is ugy csinaltam es moat csak vallig er a hajam.
2010. szept. 18. 17:37
 16/25 anonim ***** válasza:
Nem tetszik, főleg, ha egyenes a vége (nem tépett vagy fokozatos)
2010. szept. 18. 17:48
 17/25 anonim ***** válasza:

én úgy veszem észre, kezd megint divatba jönni. ahová járok suliba, egyre több lánynak van nagyon hosszú haja:O :D

én is szeretném már, ha legalább a hátam közepéig érne:/ja és nekem világos barnába v. szőkébe tetszik a legjobban;D

2010. szept. 18. 18:38
 18/25 anonim ***** válasza:
szép de milyen gyakran mosod?
2010. szept. 18. 18:40
 19/25 anonim ***** válasza:
Hali! Nekem a fenekem aljáig érő póthajam van,és imádom,nincs olyan sok baj vele,naponta 5x kb megfésülöm de megéri nagyon-nagyon-nagyon szeretem!:)))
2010. szept. 18. 21:28
 20/25 anonim ***** válasza:
ma 21:28 vagyok és 15L
2010. szept. 18. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!