Segítség piros arcbőrre? Hogyan lehet lenyugtatni a bőrt?
Figyelt kérdés
Házilag mivel lehet megszüntetni az arcomon levő pattanások után maradt pirosságot? Arctonikkal és egyéb szerekkel szoktam kezelni, napközben már púdert is kellett használnom amit nem szeretek :S A stressztől jönnek elő, ezt el lehet kerülni valahogy?2012. szept. 18. 19:50
1/2 anonim válasza:
Nekem a BB krémek sokat segítettek az ilyen gondjaimon. Essence, Missha, Skin79, BRTC... már mindent próbáltam szinte, nem tudom melyik hatott legjobban. Végülis mind jó volt.
2/2 anonim válasza:
Csak hipoallergén kozmetikumokat használj.Kamilla,aloe tartalmút.Nagyon sokat segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!