Levagattam a hajam, de megbantam. Hogy tudnam gyorsabban megnoveszteni?
Figyelt kérdés
Ajanlanatok valamit, amitol gyorsabban none.2012. szept. 17. 20:34
1/6 anonim válasza:
lányok értsétek meg, hogy erre nincs varázsszer! türelem és idővel megnő. rövid hajból is lehet nagyon jó dolgokat csinálni, próbáld meg variálni. csettintésre nem fog megnőni, úgyhogy szerintem próbáld megszokni.
2/6 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem egy het alatt lesz megint hosszu hajam, de biztos van valami amitol gyorsabban none, mint egyebkent.
2012. szept. 17. 20:38
4/6 anonim válasza:
esetleg ricinus olaj?van akinek használt.
elsősorban meg könnyebb azt megmondani h mit NE tegyél vele.
próbáld a hajad vasalását kerülni,ne tedd ki felesleges hőnek.én pl hajszárítót sem hazsnálok(persze többekközt az is közre játszik h kicsit lusta vagyok mert mire megszárítanám a hosszú hajam hajszárítóval megőszülnék:D magától gyorsabban megszárad,meg csak így maradnak meg benne a hullámok)
a festés se tesz neki jót,se a tupir és még sorolhatnám...
5/6 anonim válasza:
ricinus olaj:) a neten találsz róla érdekes dolgokat ! nekem 1 hónap után jelentős változás történt:D
6/6 anonim válasza:
A ricinus olaj legfeljebb hajhullást fog okozni, növekedésre nincs semmiféle hatása. Nincs hajnövesztőszer, szóval várj türelmesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!