Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen kókuszos tusfürdők...

Milyen kókuszos tusfürdők vannak? (drogériás)

Figyelt kérdés
2012. szept. 17. 13:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Baleának biztosan van (DM).
2012. szept. 17. 15:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Baleás kókuszos borzalom, nem is kókuszillata van. Imádom a kókuszt, évekig kerestem normális kókuszos tusfürdőt, mire végre kb. 2 hónapja találtam. Ziaja a márkája, Tescoban vettem. Igaz, nem olyan olcsó, mint a Baleás, 500 ml 900 forint körül van, de ez sokáig elég, és az illata felülmúl mindent. És mellesleg minőségre is jó, bársonyos lesz tőle a bőröm, és NAGYON sokáig érezni rajta az illatát. Komolyan, nap végén még simán érezni. Na mindegy, szóval imádom, csak ajánlani tudom. Még volt otthon Baleásból, megszagoltam őket egymás után, hát tényleg nem tűnt kókuszillatúnak a DM-es :)
2012. nov. 1. 20:28
 3/3 anonim ***** válasza:
[link] Ez az :)
2012. nov. 1. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!