Drogériás hajápoló termékek. Te melyikre szavazol?
Melyik drogériás
-sampon
-balzsam/pakolás az, amelyiknek van értelme?
(A hajam nem zsírosodik gyorsan, heti 2x mosok hajat, a hajvégeim viszont sokszor, mint a seprű...száraz és könnyen töredezik)
Samponból nekem a baba és a head&schoulders vált be, általában ezeket használom váltogatva.
Jelenleg a kedvenc balzsamom a balea szőke hajra való balzsam. Nagyon jó puha, selymes, könnyen kifésülhető lesz tőle a hajam, és nem nehezíti el. Mivel ilyen jól bevált, lehet, hogy kipróbálom majd a samponját is. :)
Pakolást most gliss kur shea vajasat használok, de szerintem nem éri meg az árát. Persze, ápol, puha a hajam tőle, kellemes az illata, de korábban a kallosos placentás pakolással is kb. ugyanezt értem el és jóval olcsóbb.
Ami viszont nekem a száraz, néha kicsit sprőd és seprűs hajamon nagyon sokat segít, a balea repair antispliss szérum. Ez a hajvégápoló maga a csoda. Sokkal szebb, puhább lesz tőle a hajam, nem olyan sprőd és seprűs.
Szóval úgy érzem, jók ezek a balea termékek. :D
Sampon: Babylove, Dulgon kids
Balzsam: Wella Repair, Moisture
Pakolás: Syoss Moisture
Nekem ezek jöttek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!