A vákuummasszázs vagy a mezoterápiás kezelés hatékonyabb a narancsbőrre? Tapasztalatok?
Jaj,ez most nagyon fellelkesített :) Akkor van remény :)
De a sok minden közül (vákuum, mezo, zselé) melyiket használtad? Vagy te vagy az utolsó hozzászoló, aki a zselét javasolta? És még annyi,hogy mennyi időbe telt míg láttad a változást?
Igen, én ajánlottam a zselét, aztán megint én írtam neked. Én testtekercselésen is voltam, meg vákuummasszázson, semmit nem érnek, ha nem tudsz rájuk mondjuk hetente 2x menni 1-2 hónapig.
Étrendváltoztatás és a tripleffect és bőrápoló olaj együttes használata (erős körkörös masszírozás)volt nálam főként a "változtatás". Amúgy elég sok idő, 3-4 hónap is eltelt, mire a jelenlegi állapot beállt. De így visszanézve bőven megérte a fáradozást is meg a belefektetett pénzt is.
Az étrendet (kevés szénhidrát) azóta is tartom, zseléből 2 tubussal vettem, de nagyon keveset kell belőle használni (inkább több olajat), az első kitartott 2-3 hónapig, a másodikból még alig használtam. Az olajat is ott vettem, ahol a zselét (neten a mindennőnek.hu-n), azt testápolásra is tudtam használni, abból is a 2.-at fogyasztom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!