Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan érhetnék el ilyen...

Hogyan érhetnék el ilyen hajszínt? Milyen színű festéket használjak?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeretném a hajamat befestetni hasonló színűre mint Lauren Conrad-nak a The Hills c. sorozatból. Mindezt azért mert világos a bőröm és emellett zöld színűek a szemeim, az eredeti hajszínem (sötétbarna) pedig elég sápadt hatást kelt.-Viszont, ha melegebb árnyalatokkal próbálkoznék talán nem néznék ki úgy mint egy hulla. Megtudná valaki mondani, hogy milyen színű szőke festékkel kellene a hajam festetnem, hogy hasonló eredményt érjek el? Egyáltalán jó ötletnek tartjátok? :)

Írjon bárki mert elég tanácstalan vagyok,köszönöm előre is!

[link]

[link]

Szerintetek jól állna? (:

2012. szept. 16. 17:14
 1/3 anonim ***** válasza:
hajaj nehéz az ügyed mert világosítani csak szíatással lehet, de olvastam valahol, hogy van olyan sampon ami világosítja a hajad szerintem nézz utánna és mindenféleképpen próbáld ki mert ha a hajad kiszívatod akkor vörös lesz és nem pedig ilyen amit szeretnél, viszont hiába mennél rá világosabb festékkel nem fogná be
2012. szept. 16. 17:24
 2/3 anonim ***** válasza:
1-2 árnyalatot festék is tud világosítani. De a képen a nőnek legalább 2 szín van a hajában, szerintem vidd el a képet egy jó fodrásznak és megcsinálja.
2012. szept. 16. 18:14
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm, a szőkítő sampont kipróbálom mindenképpen hátha működik; bár nem fűzök hozzá túl nagy reményeket.:/

2. válaszoló: A világ legnehezebb dolga találni egy jó fodrászt, de talán a mostani fodrászom tud segíteni a bajomon.

Köszönöm a válaszokat! :)

2012. szept. 16. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!