Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha fúj a szél akkor is ugyanúg...

Ha fúj a szél akkor is ugyanúgy fog a nap?

Figyelt kérdés

mert azt hallottam h akkor nem fog ugyanúgy..bár ezt elég nagy hülyeségnek tartom!

Ja és ha most kimegyek napozni a kertbe meddig feküdjek kint h legyen vmi látszatja??

2009. júl. 31. 11:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Jobban fog, ha van egy kis szél.Én így tudom.
2009. júl. 31. 11:56
 2/5 A kérdező kommentje:
de most kb 29-30 fok van..mennyi időre menjek ki?
2009. júl. 31. 12:01
 3/5 anonim ***** válasza:
igen ha fúj a szél jobban lebarnulsz, viszont ilyenkor inkább leégsz, mert nem érzed annyira, hogy meleged van, azt érzed, hogy még semmi színed, viszont ha bemész a lakásba és belenézel a tükörbe azt látod majd, hogy vörös vagy mint a rák (tapasztalat). Ilyenkor inkább ne menj a napra, de ha mindenképp ki akarsz menni akkor csak 10 percre-negyed órára, utána menj be és nézd meg milyen színed lett, mert negyed óra alatt a nagyon fehér bőrűek ilyen melegbe leégnek. Mindenképp használj naptejet még 10-15 percer is!
2009. júl. 31. 12:15
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen! nem vagyok annyira fehérbőrű..már voltam párszor szoliban és megmaradt vmennyire a szinem..csakhát annyira mégsem szép barna.
2009. júl. 31. 12:21
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Nemhogy örülnél a fehér bőrödnek. Inkább feka lennél???
2009. júl. 31. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!