Azt hallottam, hogy a ricinus olajjal ha bekenem az egész hajam, fejbőröm, akkor növeszti a hajat. Hogyan kell helyesen alkalmazni?
Kettes, a videóban lévő lány elmondja a végén, hogy már 2 hónapja használja...
Helyesn úgy alkalmazd, hogy a ricit higítsd napraforgó- vagy olíva olajjal. Ha van kedved, tegyél hozzá egy tojás sárgáját is. Keverd össze és ezt a mixet vidd fel először a hajtövekre (én hajfestő ecsettel szoktam), utána oszlasd el a haj teljes hosszán. Ezután tégy rá celofánt, mint a videóban (de megteszi a kukászacskó vagy valamilyen szatyor is, végül törcsit tegyél a fejedre. Hagyd rajta 3-4-5 órán keresztül- vagy akár egész éjszakára-, utána alaposan mosd ki a hajadból. Általában 2 mosás kihozza.
A videóban lévő modellnek már régen is ilyen haja volt... mellesleg olyan termékeket használ amit ember megfizetni nem tudna. Persze erről nem beszél a videóiban.
A ricinus olaj nem növeszti a hajat, viszont segít a töredezett száraz hajon. Heti 1 óránál tovább semmiképp ne hagyd a hajadon, különben hajhulláshoz vezet.
Amúgy mivel ricinus van rengeteg kozmetikai termékben is már sok nő szőrös arccal járna a világban ha ennek bármilyen hajnövesztő hatása lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!