Titeket mennyire érint az őszi hajhullás?
Figyelt kérdés
Engem sajnos nagyon. Olyan kellemetlen, hogy mindenhol az én hajam van, a könyveimben, a ruháimban, tényleg mindenhol. Bármit csinálok vele, ilyenkor sajnos mindig hullik, mintha muszáj lenne.2012. szept. 15. 19:51
1/5 anonim válasza:
Engem is nagyon érint! legalábbis nekem is nagyon elkezdett hullani... azt ne mond hogy ez az ősz miatt van..?? nem hiszem, hogy az időjárás ennyire befolyásolná, vagy igen?
Énis kinem álom... tényleg mindehol haj van...:(((
És az is biztos, hogy nem napi 100hajszál hullik ki...
2/5 anonim válasza:
Engem szerencsére még annyira nem érint (egyelőre). Kicsivel több jön ki, de nem látványosan több. Szerencsére mosáskor is kb. 30 szokott csak kijönni, több nem. Átlag napokon talán a fele. Nem szoktam számolni, csak saccra.
3/5 anonim válasza:
CSAk 30szál?? AZ jól hagzik!! Én megelégednék napi 50 szállal is... csak egy hajmosáskor jön ki legalább 100..:(
4/5 anonim válasza:
Nekem is nagyon hullik, és ez megy minden ősszel és tavasszal. Kiakadok! Már lassan azon gondolkodom, hogy kendőben megyek be a konyhába, mert ott is mindenhol az én hajam van, pedig ebben az időszakban, szinte kizárólag lófarkat vagy kontyot viselek, hogy ne "hajazzam" össze az egész házat.
5/5 anonim válasza:
Sajnos engem is érint. A szobám is teli van velük, leteszek csak egyzoknit is a földre, mire felveszem teli van hajjal...pedig gyakran porszívózok. Kissé idegesítő. Mondjuk nagyon dús, hosszú és göndör hajam van, szóval nem észrevehető a hajamon, de ettől függetlenül hajmosáskor jön kivagy 30-50 szál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!