Nagyon hullik a hajam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Befestettem a hajam fekete hajszínezővel és most nagyon hullik a hajam.Mit lehet tenni? Nem szeretném, hogy kihulljon az összes hajam. :( Segítsetek kérlek!!!2012. szept. 9. 13:09
1/3 anonim válasza:
A fekete hajfesték nagyon roncsolja a hajat,várd míg lenő vagy fesd át más színűre.Használj Bánfi hajszeszt,szedj hajerősítő kapszulákat(Biovanne,revalid,DM-es)Tegyél heti 1-2 x ricinusolajas pakolást a hajadra, és egy ideig ne maceráld a hajad.Ne vasald, ne lakkozd ne tegyál rá egy kiló lakkot stb.Szerezz be egy vaddisznósörte hajkefét;).Remélem segítettem.
2/3 anonim válasza:
Biztos hogy a színező miatt? Egy alkalommal nem kéne hullania, ráadásul ez csak szinező.. Lehet hogy allergiás reakció vagy csak jobban és többnek látszik a kihullott haj mivel fekete.
Óvatosan fésüld, tegyél rá pakolásokat, ne hajszárítózd egy darabig stb. Ha pár héten belül nem múlik el vagy kiütések, sebek jelennek meg a fejbőrödön, hajvonaladon akkor azonnal bőrgyógyász.
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
NEm tudom, már be lett festve vagy 2-3 hete és nincsenek rajta kiütések meg semmi sem a fejbőrömön viszont nagyon hullik a hajam ... :(
2012. szept. 9. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!