Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ez milyen hajszín? Mi a...

Ez milyen hajszín? Mi a színárnyalat neve vagy száma?

2012. szept. 15. 14:15
 1/4 anonim ***** válasza:
23%
Pfúj, de okádék ez a nő! Szerintem amúgy valami csokibarna vörössel keverve!Ne fesd ilyenre a hajad, nehogy az arcod is olyan legyen!!!!!!!!!!!!
2012. szept. 15. 14:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Az arcom csak akkor lehetne olyan, ha plasztikáztatnám. Micsoda észkombájn.....És nem véleményt kértem, hogy tetszik-e vagy sem.....Nem kell eltérni a kérdés tárgyától.....és eszemben sincs erre a nőre hasonlítani.
2012. szept. 15. 15:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem karamellszőke,vagy rézszőke.Barna semmiképp se leshet,mert még a legvilágosabb árnyalata is jóval sötétebb ennél,tehát az előttem szóló emberke felthetően pasi,és nem sokat konyít a hajfestéshez.Ha ilyet akarsz,akkor valami professzionális festéket válassz,mert ezt a színt nem lehet akármilyen drogériás festékekkel elérni.Ha olcsón akarod megúszni,a Kallosból is találsz ilyen árnyalatot,vagy ki tudod keverni! De van egy "kir royal" nevű árnyalat is(talán a wella professzionálisban),ami nagyon hasonlít ehhez.
2012. szept. 15. 16:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Szívesen a választ majomházi! Ha felteszel egy kérdést,akkor legalább annyit reagálj a segítőkész embereknek,hogy :BÚ! Ha a tehén hazaér a legelőről ő is tud ennyit mondani,hogy :BÚ!!! Ez még talán neked is sikerülhet:)))
2012. szept. 17. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!