Melyik hajszín variáció a szebb szerintetek? Nem tudom eldönteni milyen legyen a hajam :S
szőke-barna melír vagy barna különböző árnyalatai(világosabb-sötétebb)?
persze mindkettőnél természetes hatásra gondolok...
Figyi.
Nem szeretnék udvariatlan lenni, de...
A szőke-barna melír soha a büdös életben nem volt se szép, se csinos. Olcsó, ízléstelen hatást kelt.
Ha mindenképp melírt szeretnél, én a különböző barnákra szavazok.
A szőke melír csak a szőkés, sötét szőke, homokszínű hajúaknak áll jól. (Napszítta hatást kelt. Gyönyörű tud lenni a szőke melír egy amúgy is világos hajú lány hajában.)
A barna melír ocsmány, semmilyen alapszínhez nem javasolnám. A szőke haj barna melírral a legrosszabb! (De a barna haj sem tetszik a szőke melírral.)
Max: Barna hajba egy másmilyen színű barna melír. De ne túl nagy színkülönbséggel, csak 1-2 árnyalatnyi különbséggel.
hűű..köszi az eddigi válaszokat!
egyáltalán nem voltál udvariatlan, csak megírtad a véleményed :D
akkor lehet egy sima gesztenye barna lenne a legjobb?
Nekem nem tetszik a szőke-barna, se a bara-szőke, az sem, amit az egyik válaszadó linkelt :/
A barna barnával viszont szerintem semmi baj, kicsit olyan, mintha különleges fénye lenne :)
Az Olsen lányoknak mindig szép a hajuk! :) Ők alapból világos, szőke hajúak így jól áll nekik a szőke melír vagy valami halvány, krémes barna árnyalat.
Világos barna hajhoz egy krémes barna, közép szőke melír jó választás lehet! Attól függ hogy neked milyen az eredeti/alap hajszíned. Nem tudnál képet feltölteni a hajadról? Akkor lehet hogy jobban tudnánk segíteni! Vagy linkelj be egy képet amihez leginkább hasonlít a hajszíned!! :-o :D
ez a favorit hajszínem :) szerintetek?
amúgy sötétszőke hajam van...önmagába elég szürke szín ez :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!