Nagyon rosszat teszek a bőrömmel, ha ezeket használom?
ha alapként ezt használom:
rá pedig ezt:
kremmania.hu/kremek/affinitone-alapozo
természetesen a maybelline-t csak leheletvékony rétegben. mert ugye mindkettő alapozó (bár az avonosban nem vagyok biztos, ez most alapozó, vagy színezett hidratálókrém?)
púdert, pirosítót nem használok.
Ezt úgy bírom, mikor ilyenek okoskodnak, mint az előttem válaszoló... Honnan tudod, hogy ki hogyan ápolja a bőrét? Én hiába veszem meg a több ezer forintos krémeket, lemosókat, semmi nem használ, mivel (mint ahogy a tinédzserkori és szinte minden pattanást is) az enyémet hormonok okozzák. Bőrgyógyász kezel folyamatosan, de nem múlnak el teljesen sosem. Én is alapozom a bőröm, mert nem fogok emiatt egész életemben szégyenkezve járni az utcán.
Hogy a kérdésre is válaszoljak:
Szerintem inkább keress 1 jól fedő alapozót, és csak azt használd. Az nem káros annyira. A habállagú alapozóknak erősebb fedése van, mint a folyékonynak, a legtöbb teljesen matt is, nem kell hozzájuk púder. Én is ilyet használok, így csak 1 termék van a bőrömön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!