Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan szárítsam be dauerolt...

Hogyan szárítsam be dauerolt hajam hogy szépek legyenek a hullámaim?

Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja van bedauerolva,de egyszerűen nem tudom kezelni a hajam.A hullámok az elejeóta nekem nem olyanok mint amikor a fodrásztól jöttem.Megmosom, balzsamozom vizesen kifésülöm, nem dörgölöm meg, azután rakok rá egy kis hajfény olajat félig megszárítom, majd diffúzoros hajszárítoval félig megszárítom és utána egy kis hajhab majd tovább szárítom. Ezt az előbb megcsináltam, és kb egyenes lett a hajam. Légyszi adjatok tanácsot hogy csináljamjól?

2012. szept. 12. 22:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ne kenj ennyi sz.rt a hajadra és itt a megoldás.
2012. szept. 12. 22:43
 2/4 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..

A 11. bejegyzésben van 2 videó. Azokat nézd meg. Bár természetes göndörek a lányok, akik bemutatják, de szerintem a daueroltat is hasonlóképp kell kezelni.

Nekem természetes göndör a hajam és nem szoktam mosás után kifésülni.

Tehát mosás -> törcsivel átdörzsölés -> hab -> szárítás diffúzorral 1-es erősségű fúvással -> ujjakkal igazítás (semmi fésű)

2012. szept. 12. 22:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja és az elsőnek igaza van, ne kenj rá ennyi mindent. Vizesen vagy zselé, vagy hab.
2012. szept. 12. 22:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem a megfelelő kencéket használod. Göndör hajra való krémet használj.

Az is megfordult a fejemben, hogy a dauer nem sikerült jól, mert azt írod, otthon nem volt olyan, mint a fodrásznál.

2012. szept. 13. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!