Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van olyan krém mint az Ilcsi...

Van olyan krém mint az Ilcsi AHAS biológiai hámlasztó és az esemény előtti pakolás?

Figyelt kérdés

Használtam régen Ilcsi terméket, de nem tudok elmenni érte a kozmetikusomhoz,ezért gondoltam hátha van hasonló hatóanyag tartalmú krém is. Ennek keresem a "hasonmását"

[link] és ennek [link]

köszönöm a válaszaitokat :)

2012. szept. 10. 17:02
 1/3 anonim ***** válasza:

szerintem nincs ez tényleg természetesebb mint a többi bolti vegyszer amúgy én is pont ezt használom a kozmetikusom javaslatára és csak jó tapasztalataim vannak. KÁr hogy nem lehet rendelni internetről meg nem is mutatja az árát.

azon viszont gondolkozdtam hogy esetleg a növényi hatóanyagokaT ha bEszerezném akkor vajon hasonló lenne a hatása?

2012. szept. 10. 18:13
 2/3 A kérdező kommentje:
igen, én is imádtam, elég drágák így másod-harmad kézből, ha lehetne neten rendelni már rég megrendeltem volna, én most kipróbáltam egy "receptet" ha érdekel elküldöm privibe
2012. szept. 10. 18:59
 3/3 anonim ***** válasza:
elküldheted kiváncsi vagyok
2012. szept. 10. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!