Van olyan krém mint az Ilcsi AHAS biológiai hámlasztó és az esemény előtti pakolás?
Figyelt kérdés
Használtam régen Ilcsi terméket, de nem tudok elmenni érte a kozmetikusomhoz,ezért gondoltam hátha van hasonló hatóanyag tartalmú krém is. Ennek keresem a "hasonmását"
köszönöm a válaszaitokat :)
2012. szept. 10. 17:02
1/3 anonim válasza:
szerintem nincs ez tényleg természetesebb mint a többi bolti vegyszer amúgy én is pont ezt használom a kozmetikusom javaslatára és csak jó tapasztalataim vannak. KÁr hogy nem lehet rendelni internetről meg nem is mutatja az árát.
azon viszont gondolkozdtam hogy esetleg a növényi hatóanyagokaT ha bEszerezném akkor vajon hasonló lenne a hatása?
2/3 A kérdező kommentje:
igen, én is imádtam, elég drágák így másod-harmad kézből, ha lehetne neten rendelni már rég megrendeltem volna, én most kipróbáltam egy "receptet" ha érdekel elküldöm privibe
2012. szept. 10. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!